Allright

Allright
Let´s do it.



From a V12 engine. Taking on new challenges.

Jambo!
Welcome
You are now entering the Kingdom of the Nile and this is not only all water but also the source of your interests and the forces of all inspiration.
These grounds are under survey and construction for a web catch.
Keep at alert and await the final results of the coming exposures.


Wednesday, September 15, 2010

ULHC T-shirt

Byte av varor och tjänster har blivit ett sätt att tillgodose de nödvändigaste behoven och i den mån det finns ett överskott i lagret kan man skaffa sig andra saker och upplevelser för dem.
Det är ju bekant att det är kvantitet och kvalité som växlas mot en annan kvantitet och kvalité beroende på tycke och smak om det inte är det absolut nödvändigaste
En variant är att sälja en vara och/eller en tjänst till ett pris uttryckt i pengar och köpa en vara eller/och en tjänst till ett pris uttryckt i pengar
Enheten svensk krona, t ex, uttrycker ett värde på en vara eller tjänst, mätt i pengar. Betalningsmedel får i så fall rollen av en mellanhand för byteshandeln av varor och tjänster enligt ovan.
Det är extra intressant att studera mellanhanden för att kunna förstå exempelvist spekulations fenomen, spel och dobbel, välgörenhetsorganisationer, religiösa grupperingar, trafficking, osv
Mellanhänderna har fått alltför stort utrymme i olika samhällsmodeller i förhållande till de som skapar och producerar själva varan eller tjänsten.
Dessa kopplingar och kommunikationsvägarna skulle kunna kapas ytterligare för att inte gynna otillbörliga mellanhänder som växer med ett ökande antal entrepreneurer. I slutändan blir ett sådant system mera trög än den offentliga byråkratin och även mindre transparant eftersom de privata institutionerna kan förhindra insyn. Dessutom är varje länk i ett nätverk eller kommunikationssystem föremål för risker vid kodning-dekodning och vid adressering med risk för läckage och otillbörlig insyn.
Då kan det vara bra att veta att det finns en T-shirt som visar vad Du står för, vem Du är och vad ULHC är för något.

No comments:

Post a Comment